• BANESTATUS: Åpen

Tjøme Golfklubb ønsker deg hjertelig velkommen som medlem!

Ordinære priser

MedlemskapÅrsavgiftInnmeldingNGF-avgiftTjøme GK
Junior t.o.m. 13 år 0 0 0 0
Junior 14-20 år 2100,- 0 0 75,-
Student og militær 2100,- 0 300,- 200,-
Øy/Tjømemedlemskap* 5300,- 0 300,- 200,-
Aksjonær 7000,- 0 300,- 200,-
Aksjonærbarn 21-40 år  2500,-  0  300,-  200,-
Ring 33 39 15 10 for mer informasjon.
HALV PRIS FØRSTE ÅRET
Vi gjør oppmerksom på at du får halv pris første året hvis du melder deg inn i klubben etter først å ha deltatt på våre Veien til Golf-kurs!

Innmeldingsskjema

(Helst alle 11 sifre)

Golf

Eventuell utmelding av Tjøme Golfklubb eller forandring av medlemsstatus må skje skriftlig innen 31. desember året før utmeldingen/forandringen skal tre i kraft. Hvis dette ikke oppfylles, vil kontingent for gjeldende medlemskategori bli innkrevd påfølgende år. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte årsavgifter og kontingenter, og følge de spillevedtekter som til enhver tid gjelder, og som er fastsatt av generalforsamlingen eller på årsmøte i klubben.

(Innbetalingssgiro blir tilsendt når klubben mottar innmeldingsskjemaet. Eventuelt hcp-kort tilsendes når kontingent/innmeldingsavgift er betalt.)

Alternativt:

Last ned innmeldingsskjema her: Innmeldingsskjema pdf eller Innmeldingsskjema doc

*Øy/Tjømemedlemskap

Dette medlemskapet tilbys personer med fast bostedsadresse på øyene våre:

• Tjøme
  • Nøtterøy
  • Hvasser
  • Brøtsø
  • Foynland
  • Husøy
  • Veierland

Kjøp av aksje

I Rød Golf AS er det totalt 330 aksjer. Fra tid til annen omsettes aksjer. Dersom du ønsker å kjøpe aksje, ta kontakt med kontoret på 33 39 15 10. Vi har oversikt over hvem som vil selge. Pris avtales mellom selger og kjøper. Salgskontrakt (se nedenfor) for aksje må fylles ut og leveres kontoret.

Last ned salgskontrakt for aksje her: Salgskontrakt_aksjer_pdf eller Salgskontrakt_aksjer_doc.

(Se dette innlegget for hvilke fordeler en aksje gir deg.)