Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Aksjonærfordeler 2018

Det skal lønne seg å være aksjonær!

I år gir vi deg 1 greenfeebillett, samt en rekke andre fordeler

Kom innom proshop og fortell betjeningen at du er aksjonær. Listen ligger klar. Oppgi ditt navn, og straks foreligger 1 greenfeebillett. Ta med en venn, og vis frem vår nydelige parkbane!

Fribilletten er gyldige for året 2018.

Ta med dine venner/familie til sterkt reduserte priser

Når du møter og spiller på samme flight/ball, betaler dine venner/familie kun 300 kroner for helg, helligdager og høysesong, og 200 kroner for hverdager.

Pakke med fribilletter

PakkeFribilletter_1920_80

I alle år har aksjonærer hatt enerett til å kjøpe fribilletter for bruk sammen med familie, venner og kjente. Denne eneretten består. Fribillettene kan kjøpes enkeltvis, da til en pris av 300 kroner. Disse kan også kjøpes i en pakke bestående av 6 fribilletter til 1.250 kroner. 5 x 250 kroner, og en gratis. Det gir en snittpris på kun 208 kroner per fribillett.

Heftet kan kjøpes i proshop. Vi gjør oppmerksom på at greenfeebillettene er gyldige for året 2018, og dette tilbudet gjelder frem til og med søndag 15. juli.

Vi gir bort ballbøtter og proffe golfballer. Hva med en kopp kaffe samtidig?

AksjeGave2016_1920_80

Gå inn i proshop. Fortell at du er aksjonær. Dermed foreligger første bøtte på drivingrangen ladet på ditt ballkort, og årets 3 første baller for herlig spill på banen. Om du ikke har ballkort, spanderer vi dette også. Har du tid, spanderer vi en kopp kaffe samtidig som du henter ut ballene.

Aksjonærers barn spiller til en hyggelig pris

Det har de senere år vært etterspurt et medlemskap for barn av aksjonærer, i perioden fra barna er ferdig med studiene, til de selv overtar eller kjøper en aksje.

Medlemskapet gis under følgende forutsetninger:

• Man må være barn av aksjonær
  • Maksimalt ett medlemskap per aksje
  • Alder begrenses oppad til 40 år

Medlemskapet er priset til 3.000 kroner per år, alt inklusive, og med spillerett hele året.

For familier med flere spillende barn kan det være lønnsomt å anskaffe flere aksjer.

Spill hele året uten begrensning

DSC_0380-1600

Ingen ekstra greenfee i høysesongen. Glade venner og familie roser lav greenfee på en naturperle av de sjeldne.

Om Ingmar Ellefsen

Daglig leder på Tjøme Golfklubb